BUDDIE® in Bedrijf

Onbenut potentieel laten liggen doet afbreuk aan je organsiatie. Mensen balen en hun motivatie loopt terug. En dat terwijl de arbeidsmarkt enorm onder spanning staat.

Het zijn juist de organisaties waar veel aandacht is voor ontwikkeling en motivatie die het nog steeds goed doen. Ontwikkeling en motivatie worden gevoed door 4 basis behoeftes.

Relatie               Ik word gewaardeerd en hoor erbij.

Autonomie        Ik kan het zelf, maar heb soms een beetje hulp nodig.

Kwaliteiten        Ik geloof in mijn eigen kunnen en beleef er plezier aan.

Uitdaging          Ik wil en durf iets nieuws te proberen.


Het invullen van deze basisbehoeftes is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van je organisatie en collega’s onderling.

Verborgen talenten en onbenutte kwaliteiten of het gebrek aan relatie zijn belangrijke redenen voor mensen om te vertrekken bij jouw organisatie. Dat is zonde, want met een beetje aandacht kan dit zoveel anders. Als die aandacht en betrokkenheid ook nog eens vanuit collegialiteit komt, win je ook aan sfeer en positiviteit. Bijna te mooi om waar te zijn!

Maar het is echt mogelijk. Dat blijkt uit de praktijk.

Investeer daarom in het vergroten van het inzicht in het eigen handelen en gedrag van je medewerkers. Laat hen lerend ervaren hoe ze dat met elkaar kunnen verbeteren. Zo bouw je vanuit het fundament aan een positieve leercultuur en sterke relaties voor je organisatie.

BUDDIES in jouw bedrijf?

Help je organisatie én je medewerkers vooruit. Dit kan in-company vanaf 6 personen of op basis van open inschrijving.

We gaan graag in gesprek om te bepalen hoe BUDDIE® in jouw organisatie een plek kan krijgen. Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op. 

Bellen kan natuurlijk ook. 

Ja, graag!