Wie is BUDDIE

Loopt communicatie wel eens stroef in je organisatie? Heb je wel eens het gevoel dat je elkaar niet goed begrijpt? Ben je soms klaar met het gedrag van de ander, omdat er iets van vinden en zeggen niet lijkt te helpen? Schakel dan de hulp in van BUDDIE.

Laat je inspireren en leer jezelf beter kennen zodat jij praktisch ervaart hoe je het verschil kunt maken.

Hi, ik ben BUDDIE, jouw collegiale coach!

Ik sta elke dag paraat om het beste uit onze collegiale samenwerking te halen. Ik help je graag verder op het moment dat jij dat nodig hebt om verder te komen.

Ik ben je collega en niet je baas. Ik oordeel zelden en stel je liever een open vraag. Zo kom ik te weten wat er echt  aan de hand is. Ik ben alert op situatie die schuren met onze collegiale band. En ook op situaties die tegen onze cultuurwaarden en gezamenlijke doelen ingaan.

Ik heb een voorbeeldrol in mijn organisatie. En samen nemen we de verantwoordelijkheid om elke dag ons beste beentje voor te zetten. Als ik je een keer feedback geef, dan doe ik dat opbouwend en respectvol. Mede dankzij mij voel jij je thuis en durf je grenzen te verleggen en jezelf te ontwikkelen. Ik denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. De mogelijkheden pakken we samen aan. Ik krijg een kick van het samen met jou realiseren van onze doelen. En weet je, ik ben besmettelijker dan een virus. Als je mij in je buurt hebt, dan neem je ongemerkt eigenschappen van me over.

Trainingsdata